Fokus dina Solusi Ngajaga

Kanggo industri Gas atanapi minyak, Telecom & stasion menara sélulér, Pertahanan Militér, Bates, Gedong Pangwangunan, situs Konstruksi, fasilitas industri, Bandara, Tatanén, Jalan sareng wilayah karéta api.

High qualityperimeter
pikeun palanggan global:

Anping County Hangtong Wiremesh Co, Ltd spesial dina ngahasilkeun,

ngarancang, riset sareng ngamekarkeun produk kawat bolong. Perusahaan kami diadegkeun dina taun 1996, langkung ti 20 taun, HANGTONG janten merek kasohor di industri kawat bolong. Kalayan angger kami tetep ku ngokolakeun konsepsi dina téknologi sareng manajemén, Urang ngudag pituduh dina widang ieu.

Aplikasi utama

Situs utama ngagunakeun HT-FENCE dijelaskeun di handap.

Konsérina Kawat

Garrison Pagar

Pagar Pagar

Pager Panel

358 Pager